Cum îți dai seama că un cazinou online nu este de încredere?

Ți-ar plăcea să joci jocul tău preferat online? Atunci ai de ales cu numeroșii furnizori de unde îți poți înregistra contul într-o clipă. Dar de unde știi sigur dacă cazinoul respectiv este de încredere sau nu?

Întrebarea dacă jocurile de noroc online sunt fiabile poate primi în majoritatea cazurilor un răspuns clar cu „da”. Bineînțeles că depinde de cazinoul pe care îl vizitezi! Află din acest articol la ce trebuie să fii atent pentru a vedea dacă un operator este de încredere și dacă poți juca în siguranță pe respectiva platformă.

Licența ONJN

Jocurile de noroc au fost regularizate în România și de atunci li se permite să se joace într-un cazinou online cu o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Astfel, puteți afla imediat dacă un cazinou online este de încredere sau nu. Căutați numele site-ului de jocuri de noroc în lista ONJN sau verifică dacă licența este afișată pe platforma de jocuri de noroc. Cazinoul este pe listă? Grozav, în acest caz, cazinoul a obținut o licență și asta înseamnă că poți juca în siguranță. ONJN are o supraveghere strictă și asigură siguranța și corectitudinea cazinoului.

Verificarea identității jucătorului

Îți poți da seama că un operator este de încredere dacă îți solicită parcurgerea procesului de verificare al identității. Un cazinou licențiat trebuie să știe întotdeauna exact cine joacă pe site-ul său. Prin urmare, identitatea fiecărui jucător care își înregistrează contul trebuie verificată. Aceasta este o procedură standard pe care fiecare jucător trebuie să o parcurgă.
Identitatea dumneavoastră este verificată pe baza documentelor dumneavoastră personale, cum ar fi pașaportul, permisul de conducere sau cartea de identitate. Securitatea documentelor dumneavoastră este asigurată, deoarece acestea sunt păstrate în deplină siguranță și nu sunt niciodată partajate altor părți.

Recenziile jucătorilor

Odată ce furnizorul online a obținut licența de la ONJN, este timpul să verificați recenziile. Nu ești primul jucător de la cazinou și ar trebui să profiți de acest lucru. Oamenii se grăbesc să lase recenzii proaste despre companii, așa că trebuie să cercetezi puțin acest lucru. Dacă mai mult de jumătate din recenzie este negativă, ar fi mai bine să cauți un alt cazinou online.

Protecția jucătorului

Cazinourile de încredere vor implementa și o secțiune de ajutor pentru jucători. Protecția jucătorului este de asemenea centrală. De aceea, cazinoul trebuie să ofere și unele măsuri de Joc Responsabil. Deja la înregistrare jucătorul trebuie să-și stabilească limitele.

Puteți stabili limite de depunere pentru dvs. pe lună, pe săptămână sau pe zi. Vă puteți reduce limita oricând. Cu toate acestea, nu este posibil să vă măriți limita doar așa, pentru aceasta trebuie mai întâi să treceți printr-o perioadă de așteptare.

Mijloace de plată fiabile

Scopul jocului într-un cazinou este adesea acela de a obține un profit frumos și de a face depuneri în bani reali. Există diferite moduri de a depune bani la un cazinou online, însă, acestea trebuie să fie sigure și să se potrivească stilului tău de joc. Adesea vezi următoarele moduri atunci când depui într-un cazinou online:

 • Carduri de credit;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • Transfer bancar;
 • Paysafecard;
 • ApplePay.

Fiabilitatea jocurilor

Un cazinou online are mai multe jocuri în cazinoul său. Veți găsi Netent și Microgaming în special în fiecare cazinou online și au o reputație foarte bună. Gama poate fi foarte variată, dar cele mai comune jocuri sunt:

 • Sloturi video online
 • Sloturi clasice
 • Jocuri de masa
 • Cazinou live, cu dealeri reali
 • Video poker
 • Bingo și Keno

Este de cea mai mare importanță pentru jucător ca totul să fie corect și că jocurile sunt de încredere.

Concluzie

Dacă doriți deja să jucați un joc de noroc într-unul dintre numeroasele cazinouri online, asigurați-vă că jucați cel puțin într-un cazinou cu licențele necesare pentru a oferi jocuri de noroc online. În acest fel, nu veți ajunge la cazinouri online nesigure.