Cum să utilizezi Neteller în cazinoul online – Sfaturi și Trucuri

Pentru a putea juca într-un cazinou online, trebuie, desigur, mai întâi să depui bani în contul tău. Datorită creșterii rapide a cazinourilor pe internet, serviciile de plată au înregistrat și ele progrese rapide.

Neteller este o metodă de plată care este din ce în ce mai folosită în cazinourile online, deoarece poate fi folosită pentru a plăti rapid, sigur și anonim. Dar cum poți depune mai exact la un cazinou Neteller și care sunt beneficiile? Află toate detaliile și sfaturile legate de această opțiune de plată din acest articol.

Cum funcționează Neteller?

Neteller a fost fondat în 1999 ca sistem de plată online și își are originea în Canada. În 2004, furnizorul de plăți s-a mutat pe Insula Man, unde a devenit supus reglementărilor Autorității pentru Servicii Financiare (FSA) din Regatul Unit.

Deși Neteller nu este din punct de vedere tehnic o bancă, fondurile clienților sunt păstrate într-un cont fiduciar separat și de acolo toate fondurile pot fi retrase imediat. Acest sistem protejează utilizatorii Neteller în cazul în care compania dă faliment.

Furnizorul de plată este folosit de milioane de oameni din întreaga lume. În prezent, este o metodă de plată acceptată în peste 200 de țări. Are o bună reputație datorită simplității și vitezei tranzacțiilor sale. Unul dintre marile avantaje este că depunerile prin această metodă de plată ajung imediat în contul site-ului de jocuri de noroc online.

Cum funcționează depozitul Neteller?

Înainte de a putea folosi portofelul electronic Neteller într-un cazinou online, trebuie mai întâi să vă înregistrați și să creați un cont. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Descărcați aplicația Neteller de pe site-ul lor web, Apple Store sau Google Play.
  2. Introduceți informațiile solicitate, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa de domiciliu pentru a vă înregistra.
  3. Alegeți moneda implicită pe care doriți să o utilizați pentru portofelul dvs. electronic.
  4. Veți primi un cod de acces personal pe care trebuie să îl introduceți pentru a vă activa contul.
  5. Conectați un cont bancar, un card preplătit sau un card de credit la portofelul dvs. electronic Neteller.
  6. Depuneți bani în portofelul dvs. electronic Neteller.
  7. Apoi accesați pagina de depunere a cazinoului dvs. online. La depunere introduceți suma pe care doriți să o depuneți și alegeți Neteller ca metodă de plată.
  8. Introdu codul tău secret și alege depunerea.
  9. Banii vor fi creditați instantaneu în contul tău de jucător din contul tău Neteller.

Fiabilitatea Neteller Casino

Securitatea este prioritatea principală a acestui furnizor de plăți. Sistemul folosește o tehnologie de criptare pe 128 de biți pentru a asigura securitatea tranzacțiilor.

Deoarece nu trebuie să furnizați detalii personale, totul este foarte sigur. Tot ce trebuie să furnizați dacă doriți să efectuați o depunere este adresa dvs. de e-mail. Nu trebuie să dezvăluiți numele sau numărul contului bancar. Aceasta înseamnă că puteți depune complet anonim în contul dvs. de cazinou și acesta este un motiv bun pentru mulți jucători să aleagă un Cazinou Neteller.

De ce să alegeți Neteller?

Utilizarea Neteller pentru a adăuga rapid bani în contul tău de cazinou online are o serie de avantaje importante. Primul avantaj este că cu un portofel de plăți Neteller poți plăti efectiv la orice cazinou online sau orice alt site web care oferă oportunități de pariuri sau jocuri de noroc, vă puteți folosi contul Neteller.

Un al doilea avantaj este că costurile pentru deschiderea unui cont Neteller sunt mult mai ieftine decât, de exemplu, costurile care sunt percepute atunci când adăugați bani prin, de exemplu, un card de credit.

În plus, procedura de deschidere a unui cont Neteller este, de asemenea, mult mai ușoară și mai eficientă decât aplicarea pentru un card de credit. Prin urmare, un cont Neteller este mai ușor de deschis și mult mai ieftin. În cele din urmă, avantajul unui cont Neteller este că poți accesa rapid numerar din contul tău Neteller oriunde în lume atunci când ai aplicat pentru cardul de debit Neteller.

Concluzie

În ultimii ani, Neteller a câștigat încrederea multor jucători de noroc. Alegerea unei metode de plată de încredere este de mare importanță pentru jucătorii de cazinou online. Există o mulțime de opțiuni în aceste zile și Neteller este o metodă de plată atractivă pentru a face depozite din mai multe motive.

Plata prin această metodă este convenabilă pentru jucători, deoarece este un proces rapid și ușor, iar un număr tot mai mare de cazinouri online acceptă Neteller ca metodă de plată.