Care sunt cei mai buni dezvoltatori de jocuri de noroc din România?

Selecția diferitelor jocuri de cazinou formează punctul principal al respectivei platforme. Fără o gamă satisfăcătoare de jocuri, un cazinou nu va ieși în evidență pe piața din România. Din fericire, în țara noastră se pot găsi cazinouri de top care colaborează cu cei mai importanți furnizori de software din industrie. Dar te-ai întrebat vreodată cine a creat jocurile tale favorite?

Acestea sunt susținute de furnizori specializați de software pentru cazinouri, care asigură distracția maximă a jocurilor și rate optime de plată. Îți explicăm în acest articol care sunt cele mai populare și profesionale companii de producere a jocurilor de noroc pe care le vei găsi la cazinourile online din România.

Top dezvoltatori de software cazinou

Este posibil să fi observat că diferite cazinouri online oferă adesea aceleași jocuri de cazinou sau similare pe platformele lor. Acest fapt se datorează faptului că operatorii colaborează cu cei mai buni dezvoltatori din industrie. Diferiții dezvoltatori de jocuri lucrează mult la jocurile individuale, astfel încât să vă puteți bucura de joc fără nicio grijă.

De-a lungul timpului, diverșii dezvoltatori de jocuri au ajuns din ce în ce mai mult în prim-planul cazinourilor online. Pasionatul cazinourilor moderne de astăzi știe de obicei exact ce jocuri de la ce furnizor preferă. Diferiții dezvoltatori de jocuri sunt proiectați în mare parte pentru diferite grupuri țintă și servesc așteptările lor individuale. În paragrafele următoare vă vom ghida prin lumea interesantă a furnizorilor de software pentru jocuri de cazinou și vă vom spune istoricul acestora, precum și avantajele și dezavantajele.

NetEnt

Furnizorul suedez de jocuri NetEnt a fost fondat în 1996. Datorită unei game variate și inovatoare de jocuri, aceștia au devenit rapid unul dintre furnizorii de software de cazinou preferați. La începutul anului 2020, această companie a preluat Red Tiger, care a produs o serie de sloturi Megaways la scurt timp după aceea.

NetEnt este unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri. Acest lucru se datorează nu numai procentului mare de plată a sloturilor lor, ci și datorită caracteristicilor inovatoare. Pe lângă un RTP decent, jocurile de la această companie arată, de asemenea, frumos și sunt precursoarele unor mecanici de joc unice, cum ar fi Cluster Pays și Avalanches. Iată câteva exemple de jocuri create de către NetEnt:

 • Starburst
 • Mega Fortune
 • Dead or Alive
 • Gonzo’s Quest
 • Twin Spin

Microgaming

Microgaming este unul dintre liderii de piață în dezvoltarea jocurilor de cazinou online. Este, de asemenea, unul dintre cei mai vechi furnizori de jocuri care și-au lansat primele jocuri de cazinou online în 1994. Mai ales în primii ani, Microgaming a dezvoltat o mulțime de sloturi de înaltă calitate.

Pe lângă sloturi, Microgaming are și un număr semnificativ de jocuri de masă online și o colecție fantastică de sloturi cu jackpot, inclusiv Mega Moolah Jackpot. Alte sloturi Microgaming populare sunt:

 • Immortal Romance
 • Jurassic Park
 • Thunderstruck
 • Terminator
 • Wolf Call

Play N Go

Play ‘N Go este activ din 1997 și a devenit unul dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri de cazinou din ultimii ani. Ei produc în mod constant noi sloturi video de înaltă calitate și sloturi clasice. Aproape toate jocurile de cazino Play ‘N Go au un procent excelent de plată standard de 96% sau mai mare. Din păcate, au făcut posibil ca site-urile de jocuri de noroc să selecteze ele însele o scară RTP.

Din fericire, dezvoltatorul suedez de jocuri Play ‘N Go continuă să inoveze, așa că noile lor creații oferă întotdeauna surprize frumoase. Jocuri populare de la Play ‘N Go includ;

 • Book of Dead
 • Fire Joker
 • Mystery Joker 6.000
 • Gigantoonz
 • Reactoonz

Concluzie

Calitatea software-ului cazinoului online afectează în mod direct calitatea experienței de jocuri de noroc online a jucătorilor. Prin urmare, multe cazinouri se străduiesc să lucreze cu cei mai buni furnizori din lume. Dacă jucați în mod regulat sloturi online, atunci probabil că aveți deja în minte un dezvoltator de software preferat.